Társaságunk, a HERMÉSZ-SOFT KFT. legfőbb célja (küldetése), hogy RENDSZER ÜZEMELTÉSI és a kapcsolódó RENDSZERFEJLESZTÉSI tevékenységi területén megbízói igényeknek lehetőségekhez képest egyre magasabb szinten megfeleljen, teljes körű, minőségi, biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújtson.

Céljaink eléréséhez az alábbi menedzsment eszközöket vesszük igénybe:

  • Társaságunk fenti kulcstevékenységeire kialakítjuk, működtetjük, és állandóan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZERT a minőségorientált vezetési filozófia meghonosítása érdekében.
  • Társaságunk fenti kulcstevékenységeire kialakítjuk, működtetjük, és állandóan fejlesztjük az MSZ ISO/IEC 27001:2014 (ISO/IEC 27001:2013) szabványnak megfelelő INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI IRÁNYÍTÁSI RENDSZERT a kezelt és felhasznált adatok biztonságának kockázatarányos védelme érdekében.
  • Tevékenységeink megtervezésénél fontosnak tartjuk a lehetséges vevő- /megrendelői kör pontos ismeretét. KAPCSOLATTARTÁSI rendszerünk, beleértve a személyes kapcsolattartást is, fejlesztésével hosszú távú, korrekt ügyfélkapcsolatokat alakítunk ki minden szolgáltatási területen. Stabil VEVŐKAPCSOLATAINK érdekében mindig biztosítjuk a minőség pontos betartását.
  • Hasonló módon gondolkodunk a PARTNEREINKKEL, BESZÁLLÍTÓINKKAL kapcsolatban is, hiszen vevőink magas szintű kiszolgálása csak úgy képzelhető el, ha stabil beszállítói háttérrel rendelkezünk, velük szorosan együttműködve dolgozunk, törekedve arra, hogy Ők is elégedettek legyenek. Preferáljuk a minősített termékek beszállítóit, illetve a minőségirányítási rendszert működtető beszállítókat. Beszállítóinktól elvárjuk az információbiztonsági követelményeink figyelembe vételét és betartását.
  • A fenti célokat KORSZERŰ, MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, az alkalmazott módszerek folyamatos fejlesztésével, szervezettséggel, a minőségirányítási rendszer létrehozásával, működtetésével, szolgáltatási (szakértési) tevékenységeink keretében valósítjuk meg.
  • Biztosítjuk, hogy MINŐSÉG- ÉS INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI POLITIKÁNKAT a munkatársak megértsék, elfogadják. Ugyanakkor törekszünk arra, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására.
Szolgáltatásaink biztonságos SZÍNVONALTARTÁSÁT minőségirányítási és információbiztonsági irányítási rendszerünk folyamatos ellenőrzésével, fejlesztésével, és az esetlegesen előforduló nem megfelelőségek figyelésével, javításával is garantáljuk.

Minőség- és Információbiztonsági tanúsítványok

MSZ EN ISO 9001:2015
Tanúsítvány
Megnyitás
MSZ EN ISO 27001
Tanúsítvány
Megnyitás

Elérhetőségek

1067 Budapest, Teréz Krt-23.
III. emelet 11

Telefon: 413-3180
Telefax: 413-3189
E-mail: info@hermeszsoft.hu