Java / JEE fejlesztő

Application developer – enterprise WEB applications
Álláshirdetés

Mint ahogy arról már hírt adtunk, a Google szemüvege immár a hétköznapok világába is beköltözhet, hiszen a cég “teszteltetné” szemüvegét. S hogy miként lehet a szemüveghez jutni? Nos, szerencse kell hozzá, és – ami a lényeg – egy nagy adag kreativitás.

Ahhoz ugyanis, hogy valaki végre a magáénak tudhassa a Google Glasst, egy kérdést kell megválaszolni a Google+-on vagy a Twitteren: te mit tennél, ha lenne egy Google-szemüveged? A választ lehet szavakba önteni, de akár fotókkal vagy rövid videóval is lehet felelni – a feltételek ezen az oldalon találhatók.

Február 27-ig várja a Google a válaszokat, majd akit érdemesnek talál rá, azt értesíti, és a szerencsés kiválasztott már készítheti is a pénzt, a nem csekély nettó 1500 dollárt. Azután pedig már semmi sem áll annak útjába, hogy immár a sajátjaként próbálhassa ki az interaktív okulárét.

Forrás: Google/Business Insider

Azoknak pedig, akik kimaradnak ebből, fantasztikus fotókat gyűjtött össze a Business Insider. Lehet tátani a szánkat, hogy milyen, és mi mindenre képes a Google-szemüveg.